WhatsApp’ı Bilgisayardan Kullanma – WhatsApp Web

Günümüzde sosyal medya hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi mesajlaşma ve konuşmayı sadece internet kullanarak bedava hale getirmiş olam bu uygulamayı bilgisayar üzerinden nasıl kullanabileceğimizi açıkladık umarım işinize yarar

Whatsapp web nasıl kullanılır?
Cep telefonlarımızda kullanabildiğimiz gibi aynı telefon numarası ile bilgisayarımızda da kullanabiliyoruz WhatsApp uygulamasını. Bilgisayarınıza herhangi bir program indirmenize gerek yok. Tek kullanmanız gereken program Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarıdır. İşte size aşama aşama WhatsApp web sürümünün nasıl kullanılacağı hakkındaki bilgi.

Telefonunuzdan WhatsApp’a girin.
WhatsApp ayarlar bölümüne tıklayın.
Web.whatsapp.com Sitesine girin.
Uygulamadan QR kodunuzu okutun.
Cihazınız kodu doğrular doğrulamaz yarım bir titreşim gelir ve QR okutma bölümü cihazda kapanır. Bu sırada web tarayıcınız da kendi kendine yenilenip sizin konuşmalarınızın olduğu bir bölüm açılacaktır. Artık bilgisayarınızdan klavyeniz ile hızlı mesajlaşmanın tadını çıkarabilirsiniz.

NOT: Bilgisayardan WhatsApp web nasıl kullanılı? nasıl çalışır? veya kullanılır mı? gibi sorularınıza cevap verebilmiş olmayı umuyorum.Ayrıca, çıkış yapmak için veya güvenlik amacıyla telefonunuzdan google ile olan bağlantınızı keserek çıkış yapabilirsiniz.

DİSCORD SUNUCUMUZ
https://discord.gg/VHE2U8b

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Night Mode