Netflix Bedava Premium Hesap 2020


1- NETFLİX
Netflix günümüzde çok popüler olan bir dizi film platformudur neredeyse çoğu dizisi revaçta ve fazlasıyla ilgi görmektedir dir .

2- NETFLİX NEDİR NE İŞE YARAR?

Netflix bir video izleme platformu gibi birşey basit tarifi ile fakat biraz açalım netflix kendi dizileriyle kendi filmleri ile veya yabancı diziler yabancı filmler onlara ait olmayanlar da dahil anlaşma yaptı bütün diziler filmler var en çok ilgi görenler ise şunlardır;

La Casa de Papel

İspanya'dan çıkarak bütün dünyada hatırı sayılır bir izleyici kitlesine ulaşan fenomen dizi 'La Casa de Papel', bu işlerle ilgisi olmayan insanların bile adını bildiği, son zamanlarda sosyal medyada en çok ses getiren yapımlardan biri.



Bir grup soyguncunun hikayesini anlatan dizi, İspanyol Antena 3 kanalı için yaratıldı fakat Netflix sayesinde bütün dünyada popüler oldu.



2017'de yayın hayatına başlayan dizinin şimdiye kadar 3 sezonu yayınlandı.



Black Mirror 



Küresel bir hal almış bu dizi ilk iki sezonu ingiliz kanal 4 tarafından yayınlanmış televizyonda yayınlanan bu dizi 2015 tarihinde Netflix tarafından hakları satın alınmış ve 2016 itibaren' de netflix tarafından çekilerek sadece netflix kullanıcılarına yayınlanmıştır.


Stranger Things

Bu dizi konusu küçük bir kasabada 4 çocuktan birinin kaybolması ile başlıyor 1980'ler havasını aşırı iyi yansıtan bir dizi ve baya ürpertici.



 Bu diziler çok fazla izlenmesi olan diziler ve bunları izlemek istiyorsanız ücret ödemek zorundasınız ve bu ücretler de çok fazla uçuk olduğu için insanlar tercih etmiyor o yüzden yasa dışı yollara başvururlar .
NETFLİX HESABI NASIL ALIRIM?

Size yardımcı olmaya geldik netflix hesaplarını Telegram Adresimizde ve Discord Sunucumuzda Güncel hesaplar paylaşıyoruz sadece yapmanız gerekenler discord adresimize ve telegram grubumuza katılmak ve güncel hesap paylaşılmasını beklemek

TELEGRAM ADRESİMİZ
DİSCORD SUNUCUMUZ


Bizimle Discord adresimizden iletişime geçebilirsiniz.





Yorum Gönder

1 Yorumlar

Night Mode